Circulus-Berkel direct bij eerste certificering op hoogste Trede van de PSO Prestatieladder!

Circulus-Berkel direct bij eerste certificering op hoogste Trede van de PSO Prestatieladder!

Circulus-Berkel heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Circulus-Berkel op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Circulus-Berkel op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Circulus-Berkel verzorgt voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte.

Circulus-Berkel zet zich sterk in om een divers en inclusief personeelsbestand te waarborgen. Van de 650 medewerkers bij Circulus-Berkel werkt ongeveer de helft in het kader van sociale werkgelegenheid of sociale activering bij de organisatie. Hiermee faciliteert Circulus-Berkel dus veel werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt binnen haar eigen organisatie.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
2 july 2021