Gemeente Oss zet al jaren een voorbeeld voor socialer ondernemen in de regio!

 Gemeente Oss zet al jaren een voorbeeld voor socialer ondernemen in de regio!

Gemeente Oss is al jaren gecertificeerd op de PSO Prestatieladder. Met de PSO certificering maakt Gemeente Oss aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Gemeente Oss een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Gemeente Oss vindt het belangrijk om een voorbeeldfunctie aan te nemen in de regio op he vlak van socialer ondernemen. Daarom werken er binnen de organisatie van de gemeente zelf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werkt gemeente Oss het liefst samen met organisaties die deze mensen ook in dienst nemen. Zo stimuleert de gemeente inclusiviteit op de regionale arbeidsmarkt.

Met het PSO certificaat kan Gemeente Oss aantoonbaar maken dat zij daadwerkelijk doen aan: “Practice what you preach”.  De PSO is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. Bent u ook benieuwd hoe u zelf socialer kan ondernemen? Kijk dan vrijblijvend waar u momenteel staat op de PSO Prestatieladder op www.mijnpso.nl.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
24 may 2021