Maasveste Berben Groep B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2

Maasveste Berben Groep B.V. presteert ruim bovengemiddeld en behaalt Trede 2

PSO Nederland feliciteert Maasveste Berben Groep B.V. met hun PSO-certificering op Trede 2 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Maasveste Berben Groep B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Maasveste Berben Groep B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Maasveste Berben Groep B.V.

Maasveste Berben Bouw bouwt al sinds 1859 op kennis en ervaring van voorgaande generaties. De organisatie ontwikkelt, bouwt en beheert individuele woningen, woningbouwcomplexen en utiliteits-/industriegebouwen. Van klein tot groot, met de toepassing van modern procesmanagement. Maasveste Berben Groep B.V. is een allround bouwbedrijf dat op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en werkt met duurzame materialen.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
5 april 2021