Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. blijft sociaal ondernemen en behaalt weer PSO Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. blijft sociaal ondernemen en behaalt weer PSO Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

PSO Nederland feliciteert Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau en met het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V.

Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. is een veelzijdig en innovatief familiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud van de openbare ruimte. Het is een veelzijdig aannemersbedrijf dat allerhande werkzaamheden verricht op het gebied van groenvoorziening en GWW. De organisatie beschikt over een modern, goed geoutilleerd machinepark dat al het benodigde materiaal omvat om werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden van Aannemersbedrijf M.J. Smits B.V. omvatten, onder andere, onderhoud van groenvoorzieningen, reinigen van de openbare ruimte en gladbestrijding.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
31 march 2021