SIGHT Landscaping B.V. toont aan nog steeds tot de koplopers te behoren en behaalt opnieuw Trede 3

SIGHT Landscaping B.V. toont aan nog steeds tot de koplopers te behoren en behaalt opnieuw Trede 3

PSO Nederland feliciteert SIGHT Landscaping B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt SIGHT Landscaping aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet SIGHT Landscaping een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over SIGHT Landscaping B.V.

SIGHT Landscaping is een landelijk opererend groenbedrijf met een sterke regionale binding. Vanuit die betrokkenheid werken groene- en civiele medewerkers van de organisatie aan een grote diversiteit van integrale projecten in de buitenruimte. SIGHT Landscaping vindt het welzijn van haar medewerkers erg belangrijk. Veiligheid, gezondheid en plezier in het werk zijn de pijlers waar de organisatie zich op richt. Daarnaast heeft SIGHT Landscaping als bedrijf aandacht voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk biedt de organisatie deze mensen werk en zorgt het voor begeleiding ‘on the job’.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
30 march 2021