Balanz Facilitair B.V. maakt “wereld een stukje mooier” en behaalt Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

Balanz Facilitair B.V. maakt “wereld een stukje mooier” en behaalt Trede 3 en het PSO 30+ certificaat

PSO Nederland feliciteert Balanz Facilitair B.V. met het opnieuw behalen van Trede 3 én het PSO 30+ certificaat. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Balanz Facilitair B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Balanz Facilitair B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Balanz Facilitair B.V.

 

Balanz Facilitair levert kwalitatief hoogwaardige facilitaire diensten aan bedrijven, instellingen en overheden. Balanz Facilitair is de professionele partner in Limburg en het aangrenzende Noord-Brabant voor schoonmaakdienstverlening en aanverwante facilitaire dienstverlening. En dit doet Balanz al decennia. De organisatie verricht haar dienstverlening middels de inzet van een mixed-people populatie en waar mogelijk met inzet van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen Balanz Facilitair B.V.

 

Met het PSO 30+ certificaat toont Balanz aan dat minimaal 30% van de medewerkers bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze medewerkers integreren stuk voor stuk met passend werk, goede begeleiding en ontwikkelkansen in onze maatschappij. Dagelijks zorgt Balanz ervoor dat meer dan 800 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt naar vermogen werken. Dat is zelfs meer dan het dubbele van de minimale eis van 30%. Dit doet de organisatie omdat Balanz vindt dat de wereld een stukje mooier is als iedereen meedoet.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
23 march 2021