Wits Zuid B.V. behoudt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Wits Zuid B.V. behoudt Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

PSO Nederland feliciteert Wits Zuid B.V. met hun PSO-certificering op Trede 3 niveau. Met het behalen van het PSO-keurmerk maakt Wits Zuid B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Wits Zuid B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

 

Over Wits Zuid B.V.

Wits Zuid B.V. is een bedrijf dat met veel plezier en aandacht in opdracht van professionele partijen haar kennis en vakmanschap inzet voor onderhoud, verbetering en verduurzaming. Onderhoud van vastgoed is de specialiteit van de organisatie. Wits Zuid B.V. werkt al meer dan 70 jaar aan het (totaal)onderhoud van woningen en utiliteitsbouw, met name in de provincies Brabant, Limburg en Zuidoost-Gelderland.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO-Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 
 
Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk. 


PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
8 march 2021