PSO Nederland feliciteert Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. met hun PSO certificering op Trede 2 niveau

PSO Nederland feliciteert Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. met hun PSO certificering op Trede 2 niveau

Met het behalen van het PSO keurmerk maakt Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen. 

Over Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V.

Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. biedt resultaatgericht vastgoedonderhoud voor woningcorporaties, scholen en VvE’s. De organisatie is gespecialiseerd in projectmatig werken in bewoonde staat voor professionele opdrachtgevers. Door de jarenlange ervaring met onderhoud in bewoonde staat, heeft Van Son Onderhoud & Schilderwerken B.V. op dit gebied veel praktijkkennis in huis.
 
Ook benieuwd hoe uw organisatie presteert op de PSO Prestatieladder? Op www.mijnpso.nl kunt u vrijblijvend inventariseren of u in aanmerking komt voor een Aspirant-status of Trede-certificaat. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort. 

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO helpdesk. 

PSO Helpdesk 
E: info@pso-nederland.nl 
T: 020-3315535 

Deel dit bericht:  
28 january 2021