Novadic-Kentron krijgt verlenging PSO-Trede 2

Novadic-Kentron krijgt verlenging PSO-Trede 2

Novadic-Kentron heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het certificaat verkregen voor Trede 2 op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Novadic-Kentron is de instelling voor verslavingszorg in Noord‑Brabant. “We helpen iedereen die wil herstellen van problemen of een verslaving door alcohol, drugs, medicijnen, gokken of gamen. Jong of oud, ernstig verslaafd of nog helemaal niet: iedereen is welkom. Ook als er daarnaast sprake is van bijvoorbeeld een licht verstandelijke beperking, (ernstige) psychische problemen (een dubbele diagnose) of problemen met justitie. Voor iedereen hebben wij goede zorg, want iedereen verdient een Nieuwe Kans!”

De verlenging op PSO-Trede 2 vormt voor Novadic-Kentron het bewijs dat de organisatie op verantwoorde wijze  invulling geeft aan Sociaal ondernemen. De stichting levert op die manier een bijdrage aan een groei van Sociaal Ondernemen en een meer inclusieve arbeidsmarkt in Nederland. De Prestatieladder van PSO-Nederland is inmiddels uitgegroeid tot het landelijke keurmerk. De audit is uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland. Het certificaat voor PSO-Trede 2 is ingegaan op 1 maart 2017.

Deel dit bericht:  
20 may 2017