Groenendaal Toiletverhuur: Sociaal Ondernemen geeft een fijn gevoel

Groenendaal Toiletverhuur: Sociaal Ondernemen geeft een fijn gevoel

Sinds de start van Groenendaal Toiletverhuur ondernemen we sociaal. Van PSO hadden we nooit gehoord. We zochten simpelweg de juiste mensen op de juiste plaats voor ons bedrijf.

Tijdens een netwerkwerkbijeenkomst op ons bedrijf werden we door een bezoeker gewezen op het PSO-Certificaat. De Prestatieladder Socialer Ondernemen is hét keurmerk van TNO op het gebied van sociaal ondernemen. Het doel van de PSO is om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan te helpen. Dit doen PSO-organisaties door binnen hun eigen organisatie werkplekken voor deze doelgroep te creëren.

Mariska:

“Ik ging vanuit een bijstandsuitkering aan de slag als onderhoudsmedewerker bij Groenendaal. Dat was even wennen of eigenlijk even plannen! Ik ben een alleenstaande moeder en naast de zorg voor mijn zoon van 6 moest ik nu ook rekening houden met werk. Door samen te kijken naar schooltijden, oppas en werktijden heb ik een goede dagindeling.  Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen. Mijn werk wordt gewaardeerd,  daar haal ik voldoening uit. Het contact met collega’s is ook belangrijk voor mij.”

Bij Groenendaal Toiletverhuur zijn we er voor elkaar. We bieden onze werknemers extra hulp in persoonlijke situaties, zoals financieel inzicht in je eigen situatie of hulp bij een scheiding. Onze werknemers kunnen hiervoor terecht bij een vertrouwenspersoon. Of er gebruik wordt gemaakt van deze extra hulp is natuurlijk aan de werknemer zelf.

Sociaal Ondernemen geeft een fijn gevoel. We hebben een divers  team, staan als bedrijf midden in de maatschappij. Bij niemand is het altijd rozengeur en maneschijn. Iedereen kan te maken krijgen met tegenslagen in zijn of haar leven. Het is dan fijn dat er hulp wordt geboden om weer verder te gaan en je leven opnieuw in te richten.

De bezoeker die ons eerder wees op het PSO-Certificaat is inmiddels klant. Groenendaal Toiletverhuur heeft inmiddels Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder.

 

 

Deel dit bericht:  

Direct naar: