EW Facility Services behoudt PSO-Trede 2

EW Facility Services behoudt PSO-Trede 2

EW Facility Services heeft voor een nieuwe termijn van twee jaar het certificaat toegewezen gekregen voor Trede 2 op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen. De organisatie heeft hiermee weer erkenning gekregen voor de wijze waarop invulling wordt gegeven aan inclusief ondernemerschap.

EW Facility Services heeft vestigingen in Arnhem en Amsterdam en is tevens actief in Belgie. De schoonmaakdienstverlener verricht werkzaamheden voor o.a. Sportcentrum Papendal, IJsstadion Thialf (Heerenveen), Holland Casino en het Koninklijk Concertgebouw. Het certificaat voor PSO-Trede 2 betekent dat EW Facility Services nog steeds ruim bovengemiddeld scoort met betrekking tot omvang van organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor de onderneming is hospitality al meer dan een kwart eeuw het kernbegrip binnen de dienstverlening en samen met opdrachtgevers streeft zij naar het creëren van de ultieme gastbeleving. Dit doet zij middels innovatieve concepten op het gebied van hospitality, flexibilisering van kosten en integrale oplossingen.

De audit, gedaan door DNV GL, heeft opnieuw aangetoond dat het bedrijf  voldoet aan de kwalitatieve eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren en ontwikkeling & begeleiding.

EW Facility Services heeft reeds langere tijd ervaring met het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wil vanuit maatschappelijk oogpunt en haar mensgerichte visie graag de afstand tot de arbeidsmarkt voor kwetsbare groepen uit de samenleving verkleinen.

Het hernieuwde certificaat voor PSO-Trede 2 is toegekend per 1 april 2017. De onderneming is actief in de segmenten hotels, kantoor, high traffic en zorg. In onderstaande film krijgen we een blik achter de schermen van Room Attendant Wendy.

 

Deel dit bericht:  
16 may 2017