Voor derde maal Trede 3 voor Kroeze Infra B.V.

Voor derde maal Trede 3 voor Kroeze Infra B.V.

Op 1 november 2019 is Kroeze Infra B.V. voor de derde keer op rij beloond met een certificaat voor de derde en hoogste Trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Het bedrijf uit het Gelderlandse Beesd heeft hiervoor aan de hand van een onafhankelijke toetsing, uitgevoerd door certificerende instelling DEKRA, aan moeten tonen tot de koplopers te behoren op het gebied van sociaal ondernemen in Nederland.

M voor Meedoen

De missie van Kroeze Infra is helder. ‘Onder professionele begeleiding, hebben wij structureel aandacht voor ons gehele TEAM, wat staat voor Trots, Eigenaarschap, Aandacht, Meedoen’, luidt de website van het bedrijf. Zo verwerkelijkt Kroeze Infra onder het kopje ‘meedoen’ een uitgebreid beleid omtrent sociaal- en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Binnen de eigen onderneming wordt bijvoorbeeld actief geïnvesteerd in voorschakeltrajecten, waarin jongeren een opleiding genieten binnen de bedrijfssector. Via deze weg krijgen personen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om (weer) actief deel te nemen in het arbeidsproces.

Zo heeft Kroeze Infra aan kunnen tonen zich op een zowel kwalitatieve- als kwantitatieve wijze actief en succesvol in te zetten voor een inclusievere arbeidsmarkt en -samenleving. Het certificaat, voor de derde keer op rij behaald, zal wederom twee jaar geldig zijn.

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Trede 3 is de hoogst haalbare op de PSO-Prestatieladder. Door het behalen van deze Trede behoort Kroeze Infra B.V. tot de koplopers in het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat ze aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid bieden dan organisaties van dezelfde grootteklasse, en dat ze officieel behoren tot de 10% best presterende organisaties.

Weten hoe hoog uw organisatie scoort op de PSO-prestatieladder? Op uw persoonlijke account in MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
2 december 2019