QRS Group B.V. officieel PSO-gecertificeerde organisatie

QRS Group B.V. officieel PSO-gecertificeerde organisatie

Op 1 augustus 2019 heeft QRS Group B.V. het certificaat voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. De groothandel uit Oss toont hiermee aan zich op een kwalitatief sterke wijze sterk te maken voor het faciliteren- en ondersteunen van een inclusievere arbeidsmarkt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

QRS Group is een groothandel in medische hulpmiddelen, waaronder medische verbruiksmiddelen en medische apparatuur. Ook verleent QRS service en onderhoud aan medische apparatuur, en voorzien ze hun klanten van eerste hulp- en BHV artikelen.

QRS streeft naar het aanbieden van innovatieve oplossingen voor hun klanten op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo maakt QRS zich sterk voor het creëren van een omgeving die haar medewerkers de ruimte geeft om zich te blijven ontwikkelen. Zo staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij de organisatie hoog in het vaandel.

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Door het behalen van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behoort QRS tot de koplopers in het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent dat ze aan meer personen uit de PSO-doelgroep werkgelegenheid bieden dan organisaties van dezelfde grootteklasse, en dat ze officieel behoren tot de 10% best presterende bedrijven.

Weten hoe hoog uw organisatie scoort op de PSO-prestatieladder? Op uw persoonlijke account in MijnPSO kunt u dit vrijblijvend meten.

Deel dit bericht:  
13 november 2019