Al voor de vierde keer PSO-Trede 2 voor Mourik Groot-Ammers B.V.!

Al voor de vierde keer PSO-Trede 2 voor Mourik Groot-Ammers B.V.!

Op 1 december 2018 heeft Mourik Groot-Ammers B.V. al voor de vierde keer het PSO-Certificaat voor Trede 2 mogen ontvangen. Het bouwnijverheidsbedrijf met meer dan tweehonderd werknemers toont hiermee aan zich zeer consequent sterk te maken voor het faciliteren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een nieuwe toekomst

Door het actief nastreven van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) werkt Mourik Groot-Ammers aan een duurzame leefomgeving voor huidige en toekomstige generaties. Ook wordt bewust geïnvesteerd in de gezondheid en de ontwikkeling van de medewerkers. In De Mourik Sustainability Goals 2020 wordt expliciet nadruk gelegd op het belang van MVO.

Niet alleen het behalen van Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen, maar ook de consequente hercertificering van Mourik Groot-Ammers bevestigt dat het bedrijf zich bewust en succesvol sterk maakt voor een inclusievere arbeidsmarkt.

Over de PSO

De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd keurmerk van TNO. Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door binnen de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om socialer te ondernemen door bewust in te kopen bij PSO-gecertificeerde organisaties.

Weten of uw organisatie in aanmerking komt voor een PSO-Certificaat? Op MijnPSO kunt u vrijblijvend meten hoe uw organisatie scoort op de PSO-Prestatieladder.

Deel dit bericht:  
6 january 2019