Van Boxtel Logistiek B.V. behaalt opnieuw Trede 3 op de PSO-Prestatieladder!

Van Boxtel Logistiek B.V. behaalt opnieuw Trede 3 op de PSO-Prestatieladder!

Op 1 augustus 2019 heeft Van Boxtel Logistiek B.V. wederom een certificaat voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder in ontvangst mogen nemen. Het familiebedrijf, gevestigd in Heeswijk, toont hiermee aan zich kwalitatief en consequent sterk te maken voor het creëren van werkplekken voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Van Boxtel Logistiek - sterk in uitzonderlijk werk

Het fundament onder Van Boxtel Logistiek B.V. werd in 1938 met paard en wagen opgezet door grootvader Hein van Boxtel. De derde generatie, bestaande uit Otmar, Martijn, en Hein, geeft inmiddels leiding aan een modern, professioneel en klantgericht familiebedrijf. Dagelijks is hun team deskundig en vakbekwaam werkzaam in onder andere transport, grond- en sloopwerk, en recycling. ‘Maatwerk, dat is onze kracht’, zegt directeur Hein van Boxtel. ‘Meedenkend gaan en staan we voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Al meer dan 75 jaar!’

Aandacht voor mensen en hun omgeving

Door actief sociaal ondernemerschap is Van Boxtel Logistiek al sinds 2016 PSO-gecertificeerd. ‘Aandacht voor mensen en hun omgeving zit als familiebedrijf in onze genen’, zegt directeur Hein van Boxtel. ‘In de organisatie zit onze kracht; sociaal ondernemen is voor ons daarmee geen verplichting, maar onderdeel van ons dagelijkse doen en laten.’

Trede 3 op de PSO-Prestatieladder

Met het behalen van de derde- en hoogste Trede op de PSO-Prestatieladder scoort Van Boxtel Logistiek bovengemiddeld hoog op het gebied van socialer ondernemen. Het certificaat van het bedrijf zal weer twee jaar geldig zijn.

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Via deze benadering kunnen organisaties doorgroeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Weten waar u staat op de PSO-Prestatieladder? Op MijnPSO kunt u vrijblijvend meten hoe uw onderneming scoort.

Deel dit bericht:  
11 november 2019