Voor de derde maal Trede 3 voor Van der Valk Hotel Eindhoven

Voor de derde maal Trede 3 voor Van der Valk Hotel Eindhoven

Van der Valk Eindhoven heeft voor een nieuwe periode van twee jaar het Trede 3 certificaat toegekend gekregen van de PSO-prestatieladder van TNO. De vestiging in Eindhoven van het concern is al sinds 1 maart 2015 gecertificeerd voor deze trede. Met de hernieuwde erkenning laat de onderneming nog steeds zien op een duurzame en kwalitatief goede wijze werkgelegenheid te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoogste niveau

Trede 3 is het hoogste niveau. Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving. Organisaties die de norm voor trede 3 halen, presteren wat betreft socialer inclusief ondernemen boven het gemiddelde van alle organisaties met minstens één medewerker uit de PSO-doelgroep in Nederland in dezelfde grootteklasse: ze behoren tot de 10% best presterende bedrijven.

Doel en werking van de PSO

Het doel van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het verhogen van de arbeidsparticipatie van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij diverse werkgevers: van MKB bedrijf tot multinational en van bakker tot accountantskantoor. Daarbij stimuleert de PSO-methode dat dit op een kwalitatief goede- en duurzame wijze wordt gerealiseerd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan naar de explanimation die de PSO in twee minuten uitlegt!

Deel dit bericht:  
6 november 2019