Polygarde: nu ook PSO 30 behaald!

Polygarde: nu ook PSO 30 behaald!

Polygarde is gegroeid op de PSO-prestatieladder en is nu in het bezit van zowel het PSO Trede 3 certificaat als het PSO 30+ certificaat. Met deze certificaten laat de organisatie zien dat het tot de 10% best presterende bedrijven behoort in Nederland op het gebied van socialer ondernemen.

Over Polygarde

Polygarde is opgericht door het Maastrichtse Werkvoorzieningsschap MTB. Werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zit in het DNA van de organisatie. Polygarde gelooft dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland, door een misstap, beperking of gewoon domme pech. Mogelijkheden en niet beperkingen zijn voor bepalend voor Polygarde. ‘"Ondernemen met een sociaal hart", is wat Polygarde uniek maakt.

3 pijlers 

De organisatie richt zich sterk op het helpen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Het kan dan lastig zijn om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben. Een investering die het waard gaat zijn. Polygarde gelooft en investeert in deze mensen en focust daarbij op 3 pijlers: "Volwaardige participatie in de samenleving; uitgedaagd worden om zich te blijven ontwikkelen; en het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen het bedrijfsresultaat."

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Meer weten over de PSO?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan ook onze interessante animatie op YouTube die de PSO uitlegt in twee minuten.

Deel dit bericht:  
10 october 2019