Van den Elshout & de Bont Waalwijk BV behaalt Trede 2

Van den Elshout & de Bont Waalwijk BV behaalt Trede 2

Van den Elshout & de Bont Waalwijk staat midden in de maatschappij. Sociaal ondernemen en maatschappelijke betrokkenheid is voor de organisatie vanzelfsprekend. Binnen het familiebedrijf wordt daarom ook ruimte gecreëerd voor enthousiaste mensen die het vakmanschap willen leren. Mensen kansen bieden, opleiden en laten groeien is het streven. De organisatie kijkt naar de mogelijkheden van iedere medewerker, “dit doen we met elkaar zodat een duurzame loopbaan gerealiseerd wordt.” 

Over Van den Elshout & de Bont Waalwijk BV

Van den Elshout & de Bont Waalwijk is een familiebedrijf geleid door de derde generatie. Het bedrijf is al meer dan 75 jaar actief in de sector infra. De organisatie is een gerenommeerd aannemingsbedrijf in de regio. Kenmerkend is de platte en duidelijke organisatie, het traditionele vakmanschap met kennis van de moderne technieken en huidige regelgeving, flexibiliteit en betrouwbaarheid met inzet van eigen materieel en personeel.

De PSO als meetinstrument en keurmerk

Iedere organisatie kan zichzelf via MijnPSO vrijblijvend langs de online meetlat leggen. Voor een daadwerkelijke PSO-certificering vormen de (ingevulde) gegevens het formele kader voor de audit (toetsing). De audit wordt altijd verricht door een van de onafhankelijke Certificerende instellingen die voor diverse schema's geaccrediteerd zijn. De PSO-norm staat volledig omschreven in de laatste versie van de PSO-Handleiding (van TNO) en is daarmee een rule-based keurmerk dat aan strikt schemabeheer en onafhankelijke toetsing gekoppeld is. De PSO-normering is o.a. gebaseerd op de landelijke Werkgevers Enquête Arbeid (WEA) van TNO en relevante wet- en regelgeving. De PSO wordt jaarlijks in samenwerking met diverse gremia doorontwikkeld onder regie van TNO.

Het PSO keurmerk uitgelegd in twee minuten!

In onze Explanimation leggen wij in twee minuten uit wat de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) voor uw organisatie kan betekenen.

 

 

Deel dit bericht:  
20 august 2019