Ampliar Uitzendbureau BV voor de eerste maal PSO Trede 3 en 30+ gecertificeerd

Ampliar Uitzendbureau BV voor de eerste maal PSO Trede 3 en 30+ gecertificeerd

Met trots meldt Joris Huijser van Ampliar dat ze het PSO-Trede 3, de hoogste trede, én het PSO 30+ certificaat in ontvangst hebben mogen nemen. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief in kaart brengt.

Wat doet Ampliar?

Ampliar biedt mensen in kwetsbare arbeidsposities een betaalde baan door hen binnen de bouwnijverheid en de huishoudelijke hulpverlening in te zetten op projecten waarvoor de Social Return regeling geldt. Een win-win situatie voor zowel de werknemers als de werkgevers. Voor de medewerkers uit de PSO-doelgroep betekent hun inzet economische onafhankelijkheid, persoonlijke ontwikkeling en meedoen in de maatschappij. Voor opdrachtgevers resulteert het in een efficiënte en waardevolle invulling van Social Return. Een van de belangrijkste punten om dit te laten slagen is volgens Huijser communicatie en samenwerking van groot belang: “Om tot de juiste match te komen is goede samenwerking tussen onze projectbegeleiders en Werkgeversservicepunten van groot belang.’’

PSO 30+

Men is bij Ampliar is ontzettend trots dat ze niet alleen Trede 3 op de PSO-prestatieladder hebben behaald, maar zelfs het PSO 30+ certificaat. De PSO 30+ certificering erkent organisaties die minimaal aan de gestelde kwantitatieve eisen van artikel 2.82 van de Aanbestedingswet voldoen. Het toont onder andere aan dat minimaal 30% van het  personeelbestand bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast voldoen PSO 30+ organisaties tevens aan alle overige gestelde criteria en kwalitatieve eisen die toebehoren aan een PSO-trede 3 certificering. Hier leest u aan welke criteria en eisen een PSO 30+ organisatie voldoet.

Meer informatie over de PSO?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan ook onze interessante animatie op YouTube, die de PSO in twee minuten uitlegt, of inventariseer gratis en vrijblijvend op www.mijnpso.nl waar uw organisatie staat op de PSO-prestatieladder.

 

Deel dit bericht:  
17 july 2019