Voor de derde maal Trede 3 behaald door Cure Afvalbeheer

Voor de derde maal Trede 3 behaald door Cure Afvalbeheer

PSO-Nederland feliciteert Cure Afvalbeheer met het voor de derde maal behalen van Trede 3 op de PSO-prestatieladder. ‘’Wij vinden het belangrijk om een duurzame bijdrage te leveren aan de maatschappij’’, aldus Elly Coolen, HR manager bij de organisatie.

Inclusief werkgeverschap

Inclusiviteit is een centraal begrip bij Cure Afvalbeheer, zo vertelt Elly:‘’Cure gelooft dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans verdienen. Wij stimuleren hen om weer deel te nemen aan die arbeidsmarkt.’’ . Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Cure Afvalbeheer op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Met het oog op de toekomst

Naast dat Cure Afvalbeheer zich richt op het bieden van kansen aan personen met een afstand tot de arbeidsmarkt doen ze dit met het oog op de toekomst. ‘’Wij bieden onze mensen niet alleen een kans in de vorm van betaald werk, maar bieden hen ook scholing aan. Binnen een contract van 24 maanden leiden wij onze mensen op. Dit kan in allerlei richtingen, van een opleiding tot belader, logistiek medewerker of zelfs tot kapper. Onze medewerkers kunnen in 95% van de gevallen uitstromen naar een regulier betaalde baan. Daar zijn wij trots op’’ , aldus Elly Coolen.

Hoe sociaal onderneemt uw organisatie?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl.

Deel dit bericht:  
17 june 2019