Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen voor Maas Vastgoedonderhoud

Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen voor Maas Vastgoedonderhoud

Maas Vastgoedonderhoud B.V. uit Tilburg heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO), en zijn daarmee een Trede gestegen ten opzichte van twee jaar geleden. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat zij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee levert zij op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Sociaal inclusief ondernemen staat hoog in het vaandel bij de organisatie, en dit lichten zij trots toe: ''Maas Vastgoedonderhoud streeft naar een duurzame relatie met haar medewerkers waarbij inzet, collegialiteit, ontplooiing en opleiding speerpunten zijn. Het doel van de PSO spreekt Maas Vastgoedonderhoud dan ook erg aan: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk helpen. Dit doet Maas Vastgoedonderhoud door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren.''

Over Maas Vastgoedonderhoud

Maas Vastgoedonderhoud is een modern en innovatief familiebedrijf opgericht in 1921 en gevestigd in Tilburg. Sinds de oprichting heeft zij een sterke reputatie opgebouwd in de onderhouds- en renovatiebranche. Door de jaren heen heeft Maas Vastgoedonderhoud diverse specialisaties ontwikkeld, waarmee zij een compleet pakket aan onderhoudswerkzaamheden aanbiedt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Deel dit bericht:  
25 march 2019