Van der Weegen Onderhoud & Renovatie wederom PSO gecertificeerd

Van der Weegen Onderhoud & Renovatie wederom PSO gecertificeerd

Onze groei naar sociaal ondernemerschap anno 2018, is erkend met de PSO-certificering Trede 3!

Wetenschappelijk meetinstrument en keurmerk

Onlangs heeft Van der Weegen Onderhoud & Renovatie Trede 3 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemer (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit onafhankelijke toetsing door een gecertificeerde instelling blijkt dat Van der Weegen Onderhoud & Renovatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tilburgs familiebedrijf

Van der Weegen is een Tilburgs familiebedrijf, ze ontwikkelen, bouwen, onderhouden, beheren en beleggen al anderhalve eeuw met succes. De activiteiten Van der Weegen Onderhoud & Renovatie variëren van de ontwikkeling en realisatie van een complete woonwijk, maatwerk in bedrijfshuisvesting en herontwikkeling van monumentaal vastgoed tot klein- of grootschalig onderhoud aan scholen, corporatiewoningen of eigen vastgoedportefeuille.

Inclusievere samenleving

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan het werk te helpen. Dit doet Van der Weegen Onderhoud & Renovatie niet alleen door in haar eigen organisatie werkplekken te faciliteren maar ook door haar leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe!

Deel dit bericht:  
20 september 2018