HeBu Synergy Contracting B.V. gecertificeerd op Trede 1 op Prestatieladder Socialer Ondernemen

HeBu Synergy Contracting B.V.  gecertificeerd op Trede 1 op Prestatieladder Socialer Ondernemen

Hebu Synergy is het uitzendbureau waar professionaliteit met informaliteit wordt gecombineerd. Door hun transparante werkwijze is eenvoudig te herkennen hoe zij invulling geven aan de wensen van zowel opdrachtgever als de kandidaat.

De specialismen van Hebu Synergy liggen onder meer in de techniek, personenvervoer en goederenvervoer. In deze marktsegmenten beschikken zij over uitgebreide branchekennis.

Hebu Synergy is per 1 mei 2018 gecertificeerd op trede 1 op het PSO-keurmerk van TNO.

Bijdragen aan een betere maatschappij

PSO-gecertificeerde organisaties dragen aantoonbaar bij aan een betere maatschappij. Dit wordt in toenemende mate gewaardeerd door klanten, stakeholders, opdrachtgevers, vakorganisaties, brancheverenigingen, medewerkers en investeerders.

Groeien op de PSO-prestatieladder door socialer in te kopen

Steeds meer PSO-gecertificeerde organisaties (in spe) vragen om het PSO-keurmerk wanneer zij inkopen of samenwerken met andere organisaties. Met het PSO-certificaat bent u herkenbaar voor (toekomstige) klanten, stakeholder en opdrachtgevers. En dat is belangrijk omdat inkopen bij andere PSO-gecertificeerde organisaties en SW-bedrijven resulteert in een substantiële groei op de PSO-prestatieladder.

Deel dit bericht:  
4 july 2018