Wij feliciteren Aanneming en Wegenbouw van Rosmalen B.V met het behalen van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Wij feliciteren Aanneming en Wegenbouw van Rosmalen B.V met het behalen van Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO

Aanneming en Wegenbouw van Rosmalen B.V is een familiebedrijf dat zich inzet voor betere wegen in de hele provincie Noord-Brabant. Met 65 jaar aan bouwervaring, doorgegeven van vader op zoon, is Aanneming en Wegenbouw van Rosmalen B.V een zeer ervaren en rendabel bedrijf. Per 1 februari 2018 zijn zij gecertificeerd op Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Landelijk keurmerk voor inclusief werkgeverschap

Het behalen van Trede 3 betekent dat de onderneming op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het PSO-keurmerk maakt de sociale prestaties van Aanneming en Wegenbouw van Rosmalen B.V zichtbaar en stimuleren zij ook andere organisaties om op een duurzame wijze socialer te ondernemen. Een organisatie kan ook groeien op de PSO-prestatieladder door socialer in te kopen bij andere PSO gecertificeerde organisaties.

PSO-Keurmerk stimuleert inclusief ondernemen in Nederland

De PSO heeft tot doel het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. Socialer inkopen draagt hier ook aan bij. 

PSO bij aanbestedingen met Social Return

PSO wordt in toenemende mate toegepast door gemeenten en andere publieke opdrachtgevers als instrument waarmee de invulling van de Social Return verplichting (gedeeltelijk) kan worden aangetoond. Een PSO-gecertificeerde organisatie met een bepaalde Trede kan over het algemeen, de volledige of een deel van, de Social Return verplichting invullen. Deze invulling kan uiteraard afwijken per specifieke opdracht of beleidskader.

Deel dit bericht:  
14 may 2018