Pauw Dodewaard Grond Weg en Waterbouw B.V. behaalt Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Pauw Dodewaard Grond Weg en Waterbouw B.V. behaalt Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

Pauw Dodewaard heeft als landelijk opererende onderneming de afgelopen jaren een enorme groeispurt doorgemaakt. Voor veel particulieren, ondernemers en gemeenten in Nederland zijn ze een waardevolle partner in de grond-, weg- en waterbouw. Per 1 januari 2018 is Pauw Dodewaard gecertificeerd op Trede 2 op het PSO-keurmerk.

Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt sociaal ondernemerschap of sociaal ondernemen genoemd.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen.

 

 

 

 

Deel dit bericht:  
30 march 2018