Van de Bijl & Heierman Beheer B.V. is erkend als inclusief werkgever door het PSO-keurmerk

Van de Bijl & Heierman Beheer B.V. is erkend als inclusief werkgever door het PSO-keurmerk

Al ruim 30 jaar is Van de Bijl & Heierman actief in de groen-grijze sector. Uniek is dat Van de Bijl & Heijerman alles in huis heeft om projecten compleet in eigen beheer uit te voeren. Ze hebben de kennis en creativiteit, maar ook ruim 75 vakbekwame medewerkers en een uitgebreid machinepark.

Van de Bijl & Heierman beschouwt het mede als haar verantwoordelijkheid om een steentje bij te dragen aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in de toepassing van duurzame en kwalitatieve materialen, maar ook door een investering in mens, milieu en maatschappij.

Per 1 december 2017 is Van de Bijl & Heijerman gecertificeerd op trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt sociaal ondernemerschap of sociaal ondernemen genoemd.

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. TNO en PSO-Nederland hebben in nauwe samenwerking met de markt, de PSO volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten vanaf 2010 (door)ontwikkeld. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen. 

 

Deel dit bericht:  
21 march 2018