C.S.C Ceelen Sport Constructies BV gecertificeerd op trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

C.S.C Ceelen Sport Constructies BV gecertificeerd op trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

CSC Sport is de Nederlandse marktleider op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van kunstgras en natuurgras sportvelden o.a. voetbal, hockey, rugby, tennis en korfbal. Tevens voor atletiekbanen.  Zij verhogen de bespeelbaarheid van kunstgras- en natuurgrassportvelden, zowel kwalitatief en kwantitatief. 

Samenwerking is belangrijk voor CSC Sport, zowel met vrijwilligers van verenigingen als met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het bovengemiddeld bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn zij nu gecertificeerd op de hoogst haalbare trede op het PSO-keurmerk.

Wat is de PSO?

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden.

De PSO is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument dat objectief bepaalt in welke mate een organisatie socialer onderneemt en daarmee een inclusieve werkgever is. Iedere organisatie kan zichzelf vrijblijvend langs de meetlat leggen via www.mijnpso.nl. Daarnaast is het een toonaangevend keurmerk voor socialer ondernemen, dat PSO-Nederland toekent na een certificeringsproces.

Deel dit bericht:  
7 february 2018