J. Van Huizen Groenvoorzieningen B.V. bekroond met de hoogst haalbare trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

J. Van Huizen Groenvoorzieningen B.V. bekroond met de hoogst haalbare trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

J. Van Huizen Groenvoorzieningen B.V. verzorgt de aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en sportvelden in de regio Barendrecht en omstreken. Zij worden door hun opdrachtgevers betrokken bij de aanleg en beheer van onder andere groenvoorzieningen in woonwijken, op industrieterreinen en sportvelden. Daarnaast zijn zij actief in de agrarische sector voor onder andere het egaliseren en draineren van percelen.

Van Huizen Groenvoorzieningen B.V. maakt structureel werk van sociaal ondernemen en is hiervoor sinds 01-01-2018 gecertificeerd op trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO maakt zichtbaar welke organisaties zich sterk maken om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt, duurzaam aan het werk te krijgen en te houden.

Niveaus van de PSO-prestatieladder

De PSO is ingericht als (prestatie)laddersysteem: van Aspirant-status tot PSO-Trede 3. De Aspirant-status betekent dat er voldaan wordt aan zelfinzicht op het huidige niveau en dat de organisatie op bestuurlijk niveau of directieniveau de intentie heeft vastgelegd om binnen twee jaar toe te groeien naar een niveau op de PSO-prestatieladder. Een trede-niveau geeft aan dat u meer dan gemiddeld socialer onderneemt ten opzichte van andere organisaties binnen dezelfde grootteklasse. Een organisatie kan altijd instappen op een trede-niveau.

Deel dit bericht:  
23 january 2018