TC Groentechniek behaalt hoogst haalbare trede op Prestatieladder Socialer Ondernemen

TC Groentechniek behaalt hoogst haalbare trede op Prestatieladder Socialer Ondernemen

TC Groentechniek is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 gemotiveerde medewerkers. Zij worden ingeschakeld door overheid, bedrijven en particulieren voor het verzorgen, onderhouden, beplanten en aanleggen van o.a. recreatieterreinen en sportvelden. TC Groentechniek is sinds november 2017 wederom gecertificeerd op trede 3 op het PSO-keurmerk.

PSO-gecertificeerde organisaties bieden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen op werk en ontwikkeling in de eigen organisatie (directe bijdrage). Hierbij wordt ook gemeten of de inzet van deze mensen op een kwalitatief goede manier gebeurt. Gecertificeerde organisaties werken bij voorkeur samen met organisaties die dit ook aantoonbaar doen (indirecte bijdrage). Zo draagt de hele keten bij aan het creëren van meer kansen voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie.

Niveaus van de PSO-prestatieladder

De PSO is ingericht als (prestatie)laddersysteem: van Aspirant-status tot PSO-Trede 3. De Aspirant-status betekent dat er voldaan wordt aan zelfinzicht op het huidige niveau en dat de organisatie op bestuurlijk niveau of directieniveau de intentie heeft vastgelegd om binnen twee jaar toe te groeien naar een niveau op de PSO-prestatieladder. Een trede-niveau geeft aan dat u meer dan gemiddeld socialer onderneemt ten opzichte van andere organisaties binnen dezelfde grootteklasse. Een organisatie kan altijd instappen op een trede-niveau.

Deel dit bericht:  
19 january 2018