Van Wijk Vastgoedonderhoud erkend met trede 2 op het PSO-keurmerk

Van Wijk Vastgoedonderhoud erkend met trede 2 op het PSO-keurmerk

Van Wijk Vastgoedonderhoud is al 85 jaar actief in het totaalonderhoud van vastgoed. Van Wijk Vastgoedonderhoud streeft naar langdurige samenwerking met klanten, leveranciers en medewerkers. People – Planet – Profit is een leidend principe in het denken en doen van Van Wijk Vastgoedonderhoud. Na onafhankelijke toetsing, uitgevoerd door een Certificerende instelling, heeft Van Wijk Vastgoedonderhoud trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen.

PSO-Keurmerk stimuleert inclusief ondernemen in Nederland

De PSO heeft tot doel het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. Sociaal inkopen draagt hier ook aan bij. PSO wordt in toenemende mate toegepast door gemeenten en andere publieke opdrachtgevers als instrument waarmee de invulling van de Social Return verplichting (gedeeltelijk) kan worden aangetoond.

Duurzame Social return

Een PSO-gecertificeerde organisatie met een bepaalde trede kan over het algemeen, de volledige of een deel van, de Social Return verplichting invullen. Deze invulling kan uiteraard afwijken per specifieke opdracht of beleidskader.

Deel dit bericht:  
15 january 2018