PSO-Trede 3 voor Taxicentrale Luttikhuis

PSO-Trede 3 voor Taxicentrale Luttikhuis

Taxicentrale Luttikhuis opnieuw erkend met het Trede 3 PSO keurmerk 

 

Taxicentrale Luttikhuis uit Losser is opnieuw erkend voor Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, het keurmerk voor inclusief werkgeverschap. De hercertificering is voor een nieuwe periode van twee jaar en geldig vanaf 1 augustus 2017 tot 1 augustus 2019.

Taxicentrale Luttikhuis

Taxicentrale Luttikhuis biedt vervoer én gemak. De onderneming rijdt voor particulieren en heeft  contractafspraken met veel bedrijven en gemeenten. Met meer dan zestig jaar ervaring in personenvervoer en jarenlange contractafspraken met bedrijven en gemeenten is Luttikhuis een bekende naam in de regio. Bij de onderneming wordt continu gewerkt aan de verbetering van bedrijfsprocessen en Taxicentrale Luttikhuis is ISO9001-2008 gecertificeerd. Daarnaast voldoet het bedrijf  aan de voorwaarden van het taxikeurmerk en het keurmerk Touringcarbedrijf.

 

Sociaal ondernemen met Taxicentrale Luttikhuis

De erkenning op het niveau van Trede 3 betekent dat Taxicentrale Luttikhuis op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen, ook wel inclusief ondernemen genoemd. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de organisatie werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen. 

De audit voor Taxicentrale Luttikhuis is uitgevoerd door DNV GL.

 

 

 

Deel dit bericht:  
6 october 2017