Taxicentrale Almelo opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

Taxicentrale Almelo opnieuw erkend voor PSO-Trede 3

Taxicentrale Almelo is opnieuw erkend met het PSO-keurmerk voor sociaal ondernemen 

Taxicentrale Almelo is voor een nieuwe termijn van twee jaar erkend voor het niveau van Trede 3 op de PSO-Prestatieladder van TNO. Taxicentrale Almelo heeft meer dan dertig jaar ervaring in personenvervoer en jarenlange contractafspraken met bedrijven en gemeenten. Taxi Almelo is niet voor niets een gevestigde naam, in en om Almelo. 'Onze vaste klanten waarderen ons om onze service, kwaliteit, betrouwbaarheid en ons deskundig en betrokken personeel. Personenvervoer is waar ons hart ligt. Met alles wat daarbij hoort:  het contact met onze klanten, service bieden, de mooie auto’s, de techniek en het onderhoud. Daarom bieden we veel verschillende diensten en hebben we het technisch onderhoud en de schoonmaak in eigen beheer.'

 

Hercertificering op de PSO-prestatieladder

De hercertificering betekent dat de organisatie op een duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage levert op het gebied van sociaal ondernemen, ook wel inclusief ondernemen genoemd. Uit de onafhankelijke toetsing blijkt dat de organisatie op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de organisatie werkt bij voorkeur samen met organisaties die dit ook doen.

PSO stimuleert sociaal ondernemerschap  in Nederland

Doel van de PSO is het oplossen van een maatschappelijk probleem door socialer te ondernemen: meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt duurzaam en op een kwalitatief goede wijze aan werk helpen bij reguliere organisaties. Sociaal inkopen draagt hier ook aan bij.

Deel dit bericht:  
25 september 2017