De Vermeulen Groep met PSO-Trede 3 erkend voor Inclusief werkgeverschap

De Vermeulen Groep met PSO-Trede 3 erkend voor Inclusief werkgeverschap

De Vermeulen Groep voldoet bovengemiddeld aan de landelijke norm op het gebied van sociaal ondernemen. De Vermeulen Groep heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO, het landelijke keurmerk voor inclusief werkgeverschap. De onafhankelijke toetsing door KIWA Nederland BV heeft aangetoond dat De Vermeulen Groep op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. De organisatie levert daarmee op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

De Vermeulen Groep is de integraal specialist voor onderhoud van de openbare ruimte en infrastructuur. Zij voeren de complete scope van activiteiten uit voor beheer en onderhoud, grond- weg- en waterbouw, groenvoorzieningen, verkeerstechniek, geleiderail, markeringen, gladheidsbestrijding en incident management. Dit doen zij voor gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. De Vermeulen Groep is vooral actief voor gemeenten in de regio Zoetermeer, Leiden, Lansingerland en Alphen aan den Rijn aan wie zij al jaar en dag een bijdrage levert in het onderhoud van openbaar groen, het maaien van bermen en slootkanten en het bestraten en asfalteren van wegen. De Vermeulen Groep zet hierbij vooral in op het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Vorig jaar ontving De Vermeulen Groep al het SEBO keurmerk van de gemeente Zoetermeer, Dit is een gemeentelijk keurmerk voor bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De Vermeulen Groep doet dit niet alleen binnen de gemeente Zoetermeer, maar voor bijna al haar opdrachtgevers, reden waarom het bedrijf zich sterk heeft gemaakt om landelijke erkenning te verkrijgen in de vorm van het nu behaalde certificaat voor PSO-Trede 3. Het certificaat is toegekend per 1 mei 2017 en geldig voor een periode van twee jaar.

Onderstaande animatie laat de veelzijdigheid zien van De Vermeulen Groep: 

Deel dit bericht:  
18 july 2017