Save the date: congres De Professional Centraal op 15 november

Woensdag 15 november 2017 organiseren SBCM en Cedris het congres ‘De Professional Centraal’. Het congres is bestemd voor professionals die actief willen bijdragen aan duurzame werkgelegenheid door bijvoorbeeld nieuwe doelgroepen werkfit te maken en te houden, de juiste match tussen werkplek en kandidaat tot stand te brengen, werkgevers te ondersteunen bij inclusief werkgeverschap of het stimuleren van loopbaanontwikkeling van jongeren na het verlaten van het VSO of PrO.

Het congres ‘De Professional Centraal’ biedt veel interactieve workshops en informatieve presentaties. Het thema van de dag is: bijdragen aan duurzame sociale werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Het congres richt zich op jobcoaches, klantmanagers, werkcoaches, acquisiteurs van extra banen, accountmanagers, trajectbegeleiders en uitvoerende professionals in het sociaal domein.

De Professional Centraal wordt gehouden op woensdag 15 november 2017, van 09.30 tot 16.30 uur, in congrescentrum Antropia in Driebergen. De kosten voor deelname zijn 75 euro (exclusief btw) per persoon. De inschrijving start in oktober.

Deel dit bericht:  
13 july 2017