PSO-Certificaat Trede 3 voor JdB Groep uit Hoofddorp

PSO-Certificaat Trede 3 voor JdB Groep uit Hoofddorp

JdB Groep heeft met succes een audit gehad voor Trede 3 op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO, het landelijke keurmerk voor inclusief ondernemerschap. ‘JdB – dé basis voor bouwprojecten’ is de missie van de onderneming, die zich met vijf verschillende labels op de markt begeeft:

  • JdB ontwerp en advies
  • JdB uitvoering
  • JdB grond
  • JdB dijken 
  • JdB natuur en recreatie

 

JdB meldt vol trots op de recent vernieuwde website www.jdbgroep.nl dat het certificaat behorend bij PSO-Trede 3 is behaald, omdat de onderneming meer dan gemiddeld sociaal onderneemt ten opzichte van bedrijven met dezelfde grootte. Sociaal ondernemen staat hoog in het vaandel. Binnen JdB Groep bestaat het onderdeel JoB dat zich richt op het creëren van werkplekken voor en op het ondersteunen en begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zodat zij een volwaardige plaats kunnen innemen binnen de JdB groep, binnen andere bedrijven en in de samenleving. JoB is in 2015 ontstaan vanuit de Participatiewet en het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen directie, personeelszaken en werkbegeleiding/interne jobcoaching.

In het audit-rapport kwam vooral de bijzondere opzet van het onderdeel JoB binnen de groep naar voren en de wijze waarop nieuwe collega’s welkom worden geheten en een prettige werkomgeving wordt geboden.

De audit voor JdB Groep is uitgevoerd door TUV Rheinland Nederland, het certificaat voor PSO-Trede 3 toegekend per 1 juli 2017. Het hoofdkantoor van de onderneming staat in Hoofddorp. De erkenning is ook geldig voor de bedrijfsonderdelen JdB GWW B.V., JdB Handel en Transport B.V. en Promaq Nederland B.V..

Deel dit bericht:  
30 june 2017