Synergy Health Gemert BV behaalt Trede 2 op PSO-Prestatieladder voor inclusief werkgeverschap

Synergy Health Gemert BV behaalt Trede 2 op PSO-Prestatieladder voor inclusief werkgeverschap

Synergy Health Gemert BV heeft de status van Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. Synergy Health is een niche leverancier van externe diensten aan bedrijven uit de gezondheidssector. De onderneming bestaat inmiddels ruim twintig jaar. De visie van Synergy is het opbouwen van een duurzame reputatie als de betrouwbare experts in wereldwijde, aan gezondheid gerelateerde, markten waarin zij zich onderscheidt in service en productaanbod door de manier waarop wordt gewerkt. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Synergy Health Gemert heeft met als centraal aandachtspunt Sociale Bedrijfsverantwoordelijkheid (CSR) de laatste jaren de betrokkenheid op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) uitgebreid. Van de website: “Daarmee erkennen we het belang om dagelijkse activiteiten op verantwoorde wijze te beheren, verantwoordelijk te zijn voor de invloed van alle werkzaamheden op het milieu en onze lokale gemeenschappen en het creëren van een werkomgeving waarin onze werknemers zich kunnen ontplooien."

MVO is een bedrijfsaanpak die toegevoegde waarde creëert door het aangrijpen van mogelijkheden en het beheersen van risico's die voortkomen uit economische, milieu- en sociale ontwikkelingen, terwijl het ook het wereldwijde concurrentievermogen en de reputatie van het merk handhaaft.

“MVO maakt een wezenlijk deel uit van de toekomst van ons bedrijf en we hebben een intern team aan het werk om dit aspect verder te ontwikkelen. Ons MVO team heeft tot taak beleid over de hele breedte van de groep te ontwikkelen, dat ervoor moet zorgen dat Synergy meer betrokken is bij de lokale gemeenten, dat de gevolgen van zijn werkzaamheden op het milieu worden beperkt en dat voor zijn werknemers een positieve werkomgeving wordt geschapen.”

MVO bij Synergy kan door de vier volgende punten worden gedefinieerd:

  • Zorgen voor onze gemeenschap
  • Zorgen voor onze belanghebbenden
  • Zorgen voor onze mensen
  • Zorgen voor morgen

De PSO-Prestatieladder wordt beschouwd als de norm en het landelijk erkende keurmerk van TNO voor inclusief ondernemerschap en inclusieve werkgevers. De audit voor de beoordeling van Synergy is uitgevoerd door DEKRA Certification BV, het certificaat voor Trede 2 is twee jaar geldig.

Onderstaande video brengt in beeld hoe Synergy en arbeidsintegratiebedrijf Atlant Groep werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Deel dit bericht:  
29 june 2017