Gebr. Van Kessel Buren naar Trede 2 op PSO-Prestatieladder

Gebr. Van Kessel Buren naar Trede 2 op PSO-Prestatieladder

Gebr. Van Kessel Buren heeft Trede 2 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO. De organisatie had sinds 1 oktober 2016 de Aspirant-status gekregen en heeft door deze erkenning de gestelde doelen in het Plan van Aanpak al binnen een acht maanden gerealiseerd. De erkenning op het niveau van Trede 2 mag ook worden gevoerd voor de werkmaatschappijen Gebr. van Kessel BV, Gebr. van Kessel Wegenbouw BV, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek BV, Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten BV en IJzerman BV.

Gebr. Van Kessel is een veelzijdige onderneming die civiele projecten uitvoert voor Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten, Haven- en Waterschappen. De onderneming bestaat sinds 1950, maar is nog steeds een echt familiebedrijf, een platte organisatie met korte lijnen, betrokken personeel en een voortdurend streven naar kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen van de opdrachtgevers. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Gebr. Van Kessel wil bij de realisatie van haar projecten op maatschappelijk verantwoorde wijze ondernemen: “Wij kunnen alleen succesvol zijn en blijven als de wensen en verwachtingen van de samenleving, waarbinnen wij opereren, op een goede manier worden ingevuld. Maatschappelijk verantwoorde thema's als veiligheid, steun aan goede doelen, integriteit, duurzaamheid en innovatie staan dan ook hoog op de agenda bij Gebr. Van Kessel.” 

De diversiteit aan werkzaamheden van Gebr. Van Kessel is te zien op het Youtube-kanaal van de onderneming.

De audit voor Gebr. Van Kessel Buren en de onderliggende entiteiten is uitgevoerd door KIWA Nederland BV, de certificaten zijn toegekend per 1 mei 2017.

 

 

Deel dit bericht:  
21 june 2017