PSO-Trede 1 voor Stichting Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI)

PSO-Trede 1 voor Stichting Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI)

Stichting Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI) heeft het certificaat verkregen voor Trede 1 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland. Dit PSO-keurmerk maakt zichtbaar dat PWRI in haar werk mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie ondersteunt. “Én dat wij hen in onze eigen organisatie een plek bieden. De PSO is een landelijke norm voor socialer ondernemen. Wij doen daar graag aan mee. Want wij vinden sociaal ondernemen heel normaal: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken mee op de werkvloer.”

Over PWRI 

Het PWRI is het pensioenfonds voor de sociale werkvoorziening. Het fonds heeft een belegd vermogen van ruim 8 miljard euro. Het beleggingsbeleid is maatschappelijk verantwoord en transparant. De wezenlijke uitgangspunten en toetsstenen voor het beleggingsbeleid zijn vastgelegd in de beleggingsovertuigingen die te vinden zijn op https://www.pwri.nl.

Het keurmerk Prestatieladder Socialer Ondernemen van TNO en PSO-Nederland maakt op objectieve wijze zichtbaar wat de bijdrage van bedrijven is aan de werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Het doel is uiteindelijk om via toepassing van de PSO meer mensen duurzaam aan het werk te krijgen.

Stichting Pensioenfonds Werk en (re)Integratie (PWRI) heeft sinds 1 augustus 2016 Trede 1 bereikt op de PSO-Prestatieladder. Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van het Uniform pensioenoverzicht (2016)

 

Deel dit bericht:  
19 augustus 2016