SIGHT Landscaping BV behoudt PSO-Trede 3

SIGHT Landscaping BV behoudt PSO-Trede 3

SIGHT Landscaping BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar de status van PSO-Trede 3 op de Prestatieladder behouden. De hercertificering is ingegaan op 1 december 2016, de audit is uitgevoerd door KIWA Nederland BV. De verlenging is van toepassing op de vestigingen in Eelde, Diepenveen, Almere, Lelystad, Duiven en Nieuwekerk aan den IJssel.

SIGHT Landscaping BV ‘maakt de wereld mooier’, immers mensen wonen, werken en recreëren het liefst in een groene, harmonieuze omgeving. SIGHT Landscaping BV is een landelijk werkend groenbedrijf dat de groene buitenruimtes verzorgt voor overheden, bedrijven en instellingen, zorgcentra en bedrijven in horeca en recreatie. De onderneming heeft daarnaast gespecialiseerde expertise in het realiseren en onderhouden van daktuinen. 

SIGHT Landscaping BV heeft in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een heldere doelstelling, die door alle medewerkers wordt uitgedragen. SIGHT Landscaping BV heeft aandacht voor mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt en biedt waar mogelijk werk en zorgt ook voor begeleiding ‘on the job’. De nieuwe erkenning van PSO-Nederland is een bevestiging van de inspanningen te komen tot Social Return.

Deel dit bericht:  
12 mei 2017

Direct naar: