PSO-Trede 3 voor Aannemersbedrijf Van Wijlen

PSO-Trede 3 voor Aannemersbedrijf Van Wijlen

Aannemersbedrijf Van Wijlen heeft Trede 3 behouden op de Prestatieladder Socialer Ondernemen van PSO-Nederland. De onderneming is al ruim 80 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Het hoofdkantoor van Van Wijlen staat in Sprang-Capelle, het bedrijf is opgericht in 1934.

Het bedrijf heeft zijn roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra en voert alle activiteiten uit in eigen beheer op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek. De werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken. Van Wijlen is al sinds augustus 2015 erkend met het PSO-Keurmerk voor de inspanningen te komen tot een inclusieve arbeidsmarkt. Alle medewerkers streven daarom naar een letterlijk en figuurlijk gezonde bedrijfsvoering, met de 3 P’s op het netvlies: People, Planet en Profit.

Directeur Bart van Wijlen werd in 2016 nog gekozen tot ambassadeur van Brabants Besten: “Het is mogelijk om met sociaal ondernemen aan de oplossing van een maatschappelijk probleem bij te dragen. Maar je moet mogelijkheden wel zien en een kans geven.”

TUV Rheinland Nederland heeft de nieuwe audit van Van Wijlen gedaan. Het certificaat is ingegaan per 1 januari 2017 en voor een nieuwe periode van twee jaar geldig.

 

bedrijfsfilm (web2) from profielfilm on Vimeo.

Deel dit bericht:  
5 mei 2017

Direct naar: