PSO-Trede 2 voor Griekspoor in Nieuw-Vennep

PSO-Trede 2 voor Griekspoor in Nieuw-Vennep

Griekspoor, een multifunctioneel familiebedrijf in de civiele techniek heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen. De onderneming, gevestigd in Nieuw-Vennep, bedrijft topsport, waarbinnen de mensen voor het beste resultaat samenwerken met opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en ingenieursbureaus.

Griekspoor biedt innovatieve diensten rondom bruggen, (riool)gemalen, zwembaden, infra (verkeer, groen, water en speel) en overige kunstwerken.De medewerkers van Griekspoor slaan letterlijk de brug tussen een opdracht en de beste oplossing. Medewerkers van Griekspoor doen geen concessie op kwaliteit als eventuele oplossing om aan een vraag te voldoen.

De erkenning met het certificaat voor Trede 2 van de PSO is het bewijs dat Griekspoor in de bedrijfsvoering ruim baan biedt aan Sociaal Ondernemen en vervult de onderneming met trots. De audit is uitgevoerd door KIWA Nederland BV, het certificaat is voor een periode van twee jaar geldig met ingang van 1 maart 2017. 

Griekspoor is actief in de aanleg van speel en sport plekken, bijgaand filmpje geeft een mooie indruk van die werkzaamheden.

 

Deel dit bericht:  
4 mei 2017

Direct naar: