Dolmans Landscaping Group BV behoudt PSO-Trede 3

Dolmans Landscaping Group BV behoudt PSO-Trede 3

Dolmans Landscaping Group BV heeft voor een nieuwe periode van twee jaar de status van PSO-Trede 3 op de Prestatieladder behouden. De hercertificering is ingegaan op 1 maart 2017, de audit is uitgevoerd door KIWA Nederland BV. Dolmans Landscaping Group is een multidisciplinair groenvoorzieningbedrijf, gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en beheer van buitenruimte voor bedrijven, overheden, sportclubs, instellingen en particulieren. De groep opereert landelijk en combineert  vakmanschap met ondernemerschap.

Met circa 800 medewerkers, deels afkomstig uit de PSO-doelgroep, is Dolmans Landscaping Group een van de grootste groenvoorzieningbedrijven in Nederland. De grote kracht is de passie van onze medewerkers en de sterke, lokale aanwezigheid van onze bedrijven, die zich allemaal volledig toeleggen op hun eigen specialisme. Alle bedrijven werken zelfstandig, maar delen dezelfde aanpak en visie op de buitenruimte.  

P van People

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij het bedrijf in de vorm van de P van People een belangrijk aandachtspunt. De organisatie is ervan overtuigd dat MVO een structureel onderdeel zou moeten zijn van de bedrijfsvoering. Ondernemen met een speciaal oog voor de medewerkers en de omgeving is de enige toekomstige manier van werken en dat doet Dolmans Landscaping Group in het kader van ketenstimulering graag samen met opdrachtgevers.

De verlenging is tevens van toepassing voor de diverse bedrijfsonderdelen: Boomverzorging Amsterdam B.V. , Dolmans Landscaping Noord B.V., Dolmans Landscaping Oost B.V., Dolmans Landscaping Brabant B.V., Dolmans Landscaping Limburg B.V., Jacques van Leuken Gardens, Park&Estates B.V., Monsdal Arnhem B.V., Monsdal Limburg Noord B.V., Monsdal Limburg Zuid B.V., Dolmans Landscaping Zeeland, L&P Groep, Pius Floris Boomverzorging Amsterdam, Pius Floris Boomverzorging Bunde, Pius Floris Boomverzorging Goes, Pius Floris Boomverzorging Vught  en Wieringen Prins Hoveniers B.V..

 

Samen kunnen we het zelf - Wijkteam Valkenburg from Facet& on Vimeo.

Deel dit bericht:  
3 mei 2017

Direct naar: