PSO-Trede 3 voor HNJ-Veiligheid

PSO-Trede 3 voor HNJ-Veiligheid

HNJ-Veiligheid heeft PSO-Trede 3 bereikt op de PSO-Prestatieladder Socialer Ondernemen voor de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de Social Return verplichting. De onderneming met hoofdkantoor in Mierlo leidt personeel o.a. op als verkeersregelaar, evenementen-, parkeerbegeleider en tot gediplomeerd EHBO-er en voor het VCA-diploma. De medewerkers van HNJ-Veiligheid kunnen daarna worden ingezet bij evenementen, beurzen, wegwerkzaamheden, wegafzettingen in samenwerking met politie, brandweer en hoveniers.

Het motto van het bedrijf is ‘Veilig is hier heilig!. Het personeel van HNJ-Veiligheid wordt constant bijgeschoold, medewerkers zijn niet alleen een visitekaartje van het bedrijf zelf, maar ook van de opdrachtgevers.

Sociaal ondernemen groeit in Nederland op deze wijze steeds meer. De erkenning op Trede 3 is voor HNJ-Veiligheid de bevestiging dat aan deze groei wordt bijgedragen.

De audit voor de PSO-certificering is gedaan door TUV Rheinland Nederland, toegekend per 1 maart 2017 en twee jaar geldig.

Deel dit bericht:  
20 april 2017

Direct naar: