Roger behaalt Aspirant-status!

Roger behaalt Aspirant-status!

Roger is een multidisciplinair adviesbureau dat organisaties helpt bij het maken van de beste deals in het aanbestedingsland. Uniek hierin is dat ze zowel inschrijvende als inkopende partijen van A tot Z begeleiden in dit proces. Naast het adviseren begeleiden ze hun partners in de zoektocht naar nieuwe (tijdelijke) collega’s. Daarnaast zetten ze bij Roger door werving, selectie en detachering altijd de juiste professional in die iets extra’s weet toe te voegen aan het team van hun partners.

Roger staat voor inclusief en sociaal werkgeverschap. Als organisatie vinden zij het belangrijk om voorop te lopen en toegankelijk te zijn. Dit zijn ze niet alleen voor hun klanten, maar ook voor hun medewerkers en voor de maatschappij.

Ze willen een plek zijn waar iedereen zich thuis en welkom voelt. Daarom hebben ze doelen gesteld om een nog socialere en inclusievere organisatie te worden. Dit maken ze graag aantoonbaar door het behalen van het PSO-keurmerk. Zij hebben onder andere de PSO-ladder als KPI van de gehele organisatie opgenomen, een projectgroep in de organisatie aangesteld en werkplekken gecreëerd die een directe sociale bijdrage leveren. Daarnaast inventariseren zij hun indirecte sociale bijdrage in hun huidige en toekomstige samenwerkingen met leveranciers. Waar mogelijk werken zij samen met PSO-gecertificeerde leveranciers.

Bij Roger is er de ambitie om hun huidige positie te behouden. Er is een concreet plan van aanpak opgesteld en een projectteam opgericht. Dit team focust zich de komende twee jaar op inclusief en sociaal werkgeverschap.

 

Deel dit bericht:  
21 november 2022