Goalpromotions behaalt trede 2 op de PSO-prestatieladder!

Goalpromotions behaalt trede 2 op de PSO-prestatieladder!

Goalpromotions heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Goalpromotions op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Goalpromotions op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Met hun ruime ervaring en de passie voor hun producten zijn ze bij Goalpromotions uitstekend in staat om advies op maat te leveren.

Sociaal ondernemen in het DNA

Sociaal ondernemen zit in het DNA van Goalpromotions. Ze vinden het bij Goalpromotions ontzettend belangrijk dat iedereen een kans krijgt op de arbeidsmarkt. Daarnaast willen ze bijdragen aan een maatschappij waarin iedereen belang hecht aan het creëren van meer werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe meer partners van Goalpromotions aan de slag gaan met sociaal ondernemen, hoe meer werk er gecreëerd wordt voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Goalpromotions heeft de doelstelling om hoger op de PSO-prestatieladder uit te komen. Dit willen zij onder andere bereiken door binnen hun inkoop en sterkere focus te leggen op andere sociale ondernemingen.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
3 february 2022