Hanenberg Wegenbouw B.V. toont sociaal ondernemerschap met het behalen van Trede 2 op de PSO-prestatieladder

Hanenberg Wegenbouw B.V. toont sociaal ondernemerschap met het behalen van Trede 2 op de PSO-prestatieladder

Hanenberg Wegenbouw B.V. heeft Trede 2 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Hanenberg Wegenbouw B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Hanenberg Wegenbouw B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Hanenberg Wegenbouw B.V. is een wegenbouwbedrijf met een sterk dienstverlenend karakter. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze inmiddels een begrip.

Sociaal ondernemerschap? Gewoon doen!

Bij Hanenberg Wegenbouw B.V. is sociaal ondernemen vanzelfsprekend. Zij hebben zich voor de vierde keer laten certificeren om aan te tonen dat zij meetbaar werkgelegenheden bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo vergroten zij de arbeidsparticipatie in de regio en waarborgen zij een divers en inclusief personeelsbestand. Ze zullen daarom ook bij Hanenberg Wegenbouw B.V. blijven streven naar het beste voor hun werknemers en hun bedrijf.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Een werkgever kan met een PSO-certificaat bij steeds meer opdrachtgevers aantonen duurzaam werk te maken van Social return. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. Zij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
23 january 2022