Compass Group krijgt certificaat 3 uitgereikt!

Compass Group krijgt certificaat 3 uitgereikt!

Foto: Links-Vera Procee/ rechts-Nicole Moes

 

Compass Group heeft afgelopen maand het certificaat mogen ontvangen van Marianne van Schaik; PSO-adviseur bij All-Inclusion. Compass Group is sinds haar vorige certificering in 2019 van Trede 2 naar Trede 3 gegroeid op de PSO Prestatieladder, een prestatie waar de organisatie gepast trots op is! De groei is met name te danken aan een actief personeelsbeleid waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt enthousiast worden gemaakt om bij het bedrijf te gaan werken. Zo geven medewerkers voorlichting aan leerlingen van niveau 1 en 2 van de ROC’s en zijn er diverse samenwerkingsverbanden opgezet met bijvoorbeeld WSP’s en Colour Kitchen.

Nog steeds staan er velen vacatures, leerwerkbanen en stageplaatsen bij Compass Group open, dus iedereen die interesse heeft wordt uitgenodigd om te solliciteren via vacature@compass-group.nl. Natuurlijk kan dit ook via je begeleider van het UWV of een gemeente.

 ‘Wij zijn van mening dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt. Vanuit ons beleid zijn werkplekken gecreëerd voor een bovengemiddeld aantal personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.,’ vertelt  HR Adviseur personeelsmanager Nicole Moes.‘ We zijn ontzettend trots dat we in twee jaar tijd dit geweldige resultaat hebben mogen bereiken’.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

 

 

Deel dit bericht:  
5 november 2021