IJsselzorg B.V. zet vol in op arbeidsparticipatie!

IJsselzorg B.V. zet vol in op arbeidsparticipatie!

IJsselzorg B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat IJsselzorg B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert IJsselzorg B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

IJsselzorg biedt al sinds 2006 ambulante begeleiding en dagbesteding aan volwassenen met complexe problematiek. IJsselzorg werkt met name met cliënten die vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning vanuit de gemeentes worden doorverwezen. Omdat de core business van Ijsselzorg zich al richt op de juiste begeleiding voor ieder individu, sluit het gedachtegoed van de PSO Prestatieladder voor de eigen medewerkers hier ook naadloos op aan. Binnen IJsselzorg is er voldoende expertise om medewerkers die een extra helpende hand nodig hebben te begeleiden en zich te laten ontwikkelen binnen hun rol.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

 

Deel dit bericht:  
22 december 2021