Door middel van gepaste begeleiding mensen aan duurzaam werk helpen – dat is de missie van Sterker! B.V.

Door middel van gepaste begeleiding mensen aan duurzaam werk helpen – dat is de missie van Sterker! B.V.

Sterker! B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Sterker! B.V. op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Sterker! B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

Sterker! heeft verschillende consulenten en adviseurs in dienst die ervaren zijn in het begeleiden van werknemers bij het vinden van werk dat bij hen past. De specialismes van Sterker! Zijn dan ook re-integratie, outplacement, jobcoaching, loopbaanbegeleiding en ambulante begeleiding. De missie van Sterker! Is dan ook om samen met de opdrachtgevers ervoor te zorgen dat organisaties duurzame werkrelaties aan kunnen gaan.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
20 december 2021