Dusseldorp Holding Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. presteert op hoogste niveau met sociaal ondernemen!

Dusseldorp Holding Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. presteert op hoogste niveau met sociaal ondernemen!

Dusseldorp Holding Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Dusseldorp Holding Infra, Sloop en Milieutechniek B.V.  op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Dusseldorp Holding Infra, Sloop en Milieutechniek B.V. op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van inclusief & sociaal ondernemen.

De organisatie is breed gespecialiseerd en werkt voor een brede variëteit aan bedrijven, van gemeentes tot instellingen binnen de gezondheidszorg. Dusseldorp ISM streeft actief een balans na tussen een efficiënte bedrijfsvoering met het oog op financiële gezondheid, en een positieve impact wat betreft mens en milieu.

Waar staat uw organisatie op de PSO-Prestatieladder?

Wilt u ook in aanmerking komen voor het PSO-certificaat en -keurmerk? Op www.mijnpso.nl inventariseert u vrijblijvend waar u staat op de PSO-Prestatieladder. Afhankelijk van de uitkomst vraagt u een Aspirant-status of Trede-certificaat aan. De Aspirant-status ontvangt u als uw organisatie aantoonbaar start met sociaal ondernemen en de doelstelling heeft om binnen twee jaar te groeien richting een Trede-status op de PSO-Prestatieladder. Voor een Trede-certificaat komt u in aanmerking als uw organisatie méér dan gemiddeld scoort.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl of bel de PSO-helpdesk.

PSO Helpdesk

E: info@pso-nederland.nl

T: 020-3315535

Deel dit bericht:  
16 december 2021